Επιχειρηματική Ηθική

Ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά και όλοι μαζί είμαστε υπεύθυνοι για την τήρηση των αξιών και κανόνων που προάγουν τις υπηρεσίες μας και μας κάνουν ακόμα καλύτερους απέναντι στους πελάτες μας.

Αγαπάμε
αυτό που κάνουμε!

Όλοι όσοι εργαζόμαστε στη ΓΕΝ-ΚΑ είμαστε συνεργάτες. Μαζί δημιουργούμε καθημερινά τις προϋποθέσεις να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Αντιμετωπίζουμε
ο ένας τον άλλον
με αξιοπρέπεια και ως ίσο!

Σε όλα τα επίπεδα των εργαζομένων μας η εργασία, είναι δικαίωμα όλων και πρέπει να αμείβεται νόμιμα και όπως ορίζεται από την εργατική νομοθεσία για όλους μας. Η έννοια της Ευθύνης μας αφορά όλους!

Πιστεύουμε στην αναγνώριση και επιβράβευση
της υπεύθυνης και καλής δουλειάς!

Γιατί εκτός των οικονομικών απολαβών, δίνουμε σημασία και στην ψυχολογία των εργαζομένων μας.
Ευχαριστημένος υπάλληλος σημαίνει ευχαριστημένος πελάτης.

Υποστηρίζουμε
τις μακροχρόνιες συνεργασίες!

Που βασίζονται στο σεβασμό, την ακεραιότητα και την εμπιστοσύνη μεταξύ υπαλλήλων και εταιρίας. Απόδειξη είναι ο μεγάλος αριθμός των υπαλλήλων μας που έχουν φτάσει στη συνταξιοδότηση εργαζόμενοι στη ΓΕΝ-ΚΑ.

Αναγνωρίζουμε τη σημασία της εμπειρίας!

Tων μεγαλύτερων σε ηλικία εργαζομένων και προσπαθούμε να αξιοποιούμε στο έπακρον την εμπειρία προς το συμφέρον και των πιο απαιτητικών πελατών μας, υποστηρίζοντας την ένταξη και παραμονή τους στο εργατικό δυναμικό μας.

Αγαπάμε
το περιβάλλον!

Kαι επιδιώκουμε καθημερινά να βελτιώνουμε τις πρακτικές μας, ακολουθώντας μεθόδους και χρησιμοποιώντας υλικά & εξοπλισμό που υπογραμμίζουν και ενισχύουν την περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθησία μας.
Για εμάς, σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει πάνω απ’όλα σεβασμός στον άνθρωπο.

Αποδοκιμάζουμε
κάθε διάκριση!

Είτε έχει σχέση με την καταγωγή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνικότητα, το φύλο, την οικογενειακή κατάσταση. Για όλους εμάς, το μόνο που μας διαφοροποιεί είναι η επιθυμία μας να βελτιώνουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας, με σεβασμό στους συνεργάτες αλλά και στους πελάτες μας.

Είμαστε αντίθετοι
στην προσφορά εργασίας
σε ανηλίκους!

Kαι την εκμετάλλευσή τους, ακόμα και στην υπόνοια αυτής. Η εργασία είναι πολύ σημαντικό αγαθό, αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι ανήλικοι δεν πρέπει να έχουν καμία «δουλειά» στον ενεργό επαγγελματικό χώρο.

Είμαστε δίπλα σε αυτούς
που μας χρειάζονται!

Όποτε μας χρειάζονται και όπως μας χρειάζονται! Στηρίζουμε κάθε ενέργεια του «Χαμόγελο του Παιδιού» και συμμετέχουμε ενεργά με χορηγίες / συμμετοχές σε ΜΚΟ.

Υπάρχουν πολλοι λόγοι για να συνεργαστείτε μαζί μας!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future