Εταιρία

Στη ΓΕΝ-ΚΑ Facility Management

Νοιαζόμαστε
για τη Δουλειά Σας!

Φροντίζουμε καθημερινά να κάνετε
τη δική σας δουλειά με τον
πιο αποτελεσματικό και επικερδή τρόπο,
απαλαγμένοι από το άγχος της διαχείρισης
της εγκατάστασης σας.

Η ΓΕΝ-ΚΑ Facility Management ιδρύθηκε το 1981

από τον Κωσταντίνο Μαυρουκάκη. Πολύ σύντομα, κατακτήσαμε ισχυρή θέση στην ελληνική αγορά, καταφέρνοντας να εξελιχθούμε από μία μικρή εταιρία υπηρεσιών καθαρισμού σε μία μεγάλη εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών εγκατάστασης, χωρίς να χάσουμε τον ανθρωποκεντρικό μας χαρακτήρα.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας

Τα Επιτεύγματα μας

Την τελευταία 5ετία παρουσιάσαμε κατά μέσο όρο, μία αύξηση 10% στον κύκλο εργασιών, καθώς και στο εργατικό δυναμικό μας, διευρύνοντας το πελατολόγιό μας με νέους μεγάλους Πελάτες.

Παράλληλα, η απόκτηση μετοχών της ECS Α.Ε. συνέβαλλε τόσο στη δυναμική επέκταση της παρουσίας μας στην Ευρώπη μέσα απο στρατηγικές συμμαχίες, όσο και με το know-how που ανταλλάσσουμε με όλους τους συνεργάτες μας. Αποτέλεσμα αυτών είναι η συνεχώς αναβαθμισμένη ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών μας.

Η ΓΕΝ-ΚΑ Facility Management έχει καταφέρει όχι μόνο να αλλάξει τη δυναμική της αλλά και να ενισχύσει το όραμά της κρατώντας αναλλοίωτες και αδιαπραγμάτευτες τις αξίες της που συνάδουν με την άμεση ανταπόκριση και την ευελιξία, στοιχεία που καταργούν την Πελατειακή Σχέση και δημιουργούν την έννοια του Συνεργάτη.

13+

Τζίρος (εκατ. €)

12

Πιστοποιητικά

39

Χρόνια Εμπειρίας

69

Ικανοποιημένοι Πελάτες

680

Προσωπικό

Δραστηριοποιείστε
στο εξωτερικό;

Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε!


  Οι πιστοποιήσεις μας

  H ΓΕΝ-ΚΑ Facility Management, είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα λειτουργίας, από τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης Eurocert, για το σύστημα διαχείρισης που εφαρμόζει στον τομέα των Facility Services.

  Δείτε τις πιστοποιήσεις
  Υπάρχουν πολλοι λόγοι για να συνεργαστείτε μαζί μας!
  Μετάβαση στο περιεχόμενο

  Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future