Εταιρία

ΣΤΗ GEN-KA

Kοιτάζουμε
τη Δουλειά Σας!

Φροντίζουμε καθημερινά να κάνετε
τη δική σας δουλειά
με τον πιο αποτελεσματικό και
επικερδή τρόπο.

Η ΓΕΝ-ΚΑ ιδρύθηκε το 1981

από τον Κωσταντίνο Μαυρουκάκη. Πολύ σύντομα, κατακτήσαμε ισχυρή θέση στην ελληνική αγορά, καταφέρνοντας να εξελιχθούμε από μία μικρή εταιρία υπηρεσιών καθαρισμού σε μία μεγάλη εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών εγκατάστασης, χωρίς να χάσουμε τον ανθρωποκεντρικό μας χαρακτήρα.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας

Οι Στόχοι μας

Την τελευταία 5ετία παρουσιάσαμε κατά μέσο όρο, μία αύξηση 10% στον κύκλο εργασιών, καθώς και στο εργατικό δυναμικό μας, διευρύνοντας το πελατολόγιό μας με νέους μεγάλους Πελάτες.

Παράλληλα, η απόκτηση μετοχών της ECS Α.Ε. συνέβαλλε τόσο στη δυναμική επέκταση της παρουσίας μας στην Ευρώπη μέσα απο στρατηγικές συμμαχίες, όσο και με το know-how που ανταλλάσσουμε με όλους τους συνεργάτες μας. Αποτέλεσμα αυτών είναι η συνεχώς αναβαθμισμένη ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών μας.

Η ΓΕΝ-ΚΑ έχει καταφέρει όχι μόνο να αλλάξει τη δυναμική της αλλά και να ενισχύσει το όραμά της κρατώντας αναλλοίωτες και αδιαπραγμάτευτες τις αξίες της που συνάδουν με την άμεση ανταπόκριση και την ευελιξία, στοιχεία που καταργούν την Πελατειακή Σχέση και δημιουργούν την έννοια του Συνεργάτη.

13+

Τζίρος (δισ. €)

12

Πιστοποιητικά

39

Χρόνια Εμπειρίας

69

Ικανοποιημένοι Πελάτες

680

Προσωπικό

Δραστηριοποιείστε
στο εξωτερικό;

Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε!


    Οι πιστοποιήσεις μας

    H ΓΕΝ-ΚΑ είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο DQS HELLAS LTD για το σύστημα διαχείρισης που εφαρμόζεται στον τομέα των Facility Services.

    Δείτε τις πιστοποιήσεις
    Υπάρχουν πολλοι λόγοι για να συνεργαστείτε μαζί μας!

    Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future