Ολοκληρώθηκε το 3RD FMDAY 2018 “Σχεδιάζοντας ένα έξυπνο & ευέλικτο περιβάλλον εργασίας” Πρωταγωνιστής ο άνθρωπος και στο νέο διαμορφούμενο περιβάλλον

Ο άνθρωπος παραμένει πρωταγωνιστής και στο νέο διαμορφούμενο περιβάλλον εργασίας. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ξένοι και Έλληνες ομιλητές στο συνέδριο 3RD FMDAY 2018 – Σχεδιάζοντας ένα έξυπνο & ευέλικτο περιβάλλον εργασίας που διοργανώθηκε από το σωματείο HELLENIC FACILITY MANAGEMENT ASSOCIATION (HFMA), που εκπροσωπεί τις Ελληνικές εταιρίες για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων σε συνεργασία με την PALLADIAN και πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου 2018, στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου.

Η ΓΕΝ-ΚΑ ως μέλλος του Δ/Σ του HFMA, παρευρέθηκε στο συνέδριο μέσω παρουσίας του διοικητικού της προσωπικού.

Η παρουσίασης της εταιρείας IBHS Credit Risk Inspiration, που είχε ως αντικείμενο την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ελληνική Αγορά για το Facility management, ανέδειξε ηγέτη του Facility Management την ΓΕΝ-ΚΑ κατατάσσοντας την ως την εταιρεία που διατήρησε τον κλάδο υψηλά στην Ελληνική Αγορά, κάνοντας την σωστή διαχείριση των έργων της αλλά και ανάπτυξη στο facility Management.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΓΕΝ-ΚΑ κος Δημήτρης Γιαπλές ανέφερε,

«Είμαι ευτυχής που η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια διατήρησε την ηγετική της θέση στην Ελληνική αγορά στοχεύοντας πάντα στις ειλικρινείς συνεργασίες με τους πελάτες – συνεργάτες της.

Η υπηρεσία Facility management δεν είναι στόχος μόνο, για ανάπτυξη του κύκλου εργασιών σε μία εταιρεία αλλά και η παροχή ολοκληρωμένων και ευέλικτων λύσεων προς τον πελάτη με στόχο πάντα την ικανοποίηση και των δύο μερών.

Το προσωπικό που απαρτίζει την ΓΕΝ-ΚΑ Α.Ε. πίστεψε όλα αυτά τα χρόνια, ότι η διαφοροποίηση και το σωστό management θα δώσει στην εταιρεία την ώθηση που χρειάζεται ώστε να κυριαρχήσει στον τομέα του Facility και τα καταφέραμε.

Ευχαριστώ όλο το προσωπικό, τον καθένα ξεχωριστά αλλά και όλους μαζί, γιατί με το μαζί κατορθώσαμε να μας αναδείξει το συνέδριο του H.F.M.A. ως την εταιρεία που διατήρησε τον κλάδο ψηλά, εξασφαλίζοντας αύξηση τζίρου, κερδοφορίας αλλά και ικανοποιημένων πελατών.

Ένα μπράβο σε όλο το προσωπικό μας και αισθάνομαι ευτυχής που η διαφοροποίηση αυτή στην Ελληνική αγορά έγινε ο μοχλός επέκτασης της εταιρείας μας σε όλη την Ευρώπη, μέσω της ECS.

Ευχαριστώ όλους σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Γιαπλές

Υπάρχουν πολλοι λόγοι για να συνεργαστείτε μαζί μας!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future