Με λίγα λόγια

Η ΓΕΝ-ΚΑ ιδρύθηκε το 1981 από τον Κωσταντίνο Μαυρουκάκη. Πολύ σύντομα, κατακτήσαμε ισχυρή θέση στην ελληνική αγορά, καταφέρνοντας να εξελιχθούμε από μία μικρή εταιρία υπηρεσιών καθαρισμού σε μία μεγάλη εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών εγκατάστασης, χωρίς να χάσουμε τον ανθρωποκεντρικό μας χαρακτήρα.

Την τελευταία 5ετία παρουσιάσαμε κατά μέσο όρο, μία αύξηση 10% στον κύκλο εργασιών, καθώς και στο εργατικό δυναμικό μας, διευρύνοντας το πελατολόγιό μας με νέους μεγάλους Πελάτες. Παράλληλα, η απόκτηση μετοχών της ECS Α.Ε. συνέβαλλε τόσο στη δυναμική επέκταση της παρουσίας μας στην Ευρώπη μέσα απο στρατηγικές συμμαχίες, όσο και με το know-how που ανταλλάσσουμε με όλους τους συνεργάτες μας. Αποτέλεσμα αυτών είναι η συνεχώς αναβαθμισμένη ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών μας.

Η ΓΕΝ-ΚΑ  έχει καταφέρει όχι μόνο να αλλάξει τη δυναμική της αλλά και να ενισχύσει το όραμά της κρατώντας αναλλοίωτες και αδιαπραγμάτευτες τις αξίες της που συνάδουν με την άμεση ανταπόκριση και την ευελιξία, στοιχεία που καταργούν την Πελατειακή Σχέση και δημιουργούν την έννοια του Συνεργάτη.

Οι υπηρεσίες μας

Τεχνική Υποστήριξη

Η επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί αδιάκοπα και γι αυτό η συντήρηση της τεχνικής υποδομής της είναι καίριας σημασίας. Εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας με το πολυδύναμο και εξειδικευμένο μας προσωπικό, τόσο με προγράμματα προληπτικής τεχνικής συντήρησης όσο και με την 24ωρη τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Υπηρεσίες καθαρισμού

Ο καθαρισμός δεν είναι μόνο υπόθεση αισθητικής αλλά υγιεινής και ασφάλειας. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και σεβόμενοι το περιβάλλον. Η πολυετής εμπειρία μας, μας επιτρέπει να φέρουμε εις πέρας ακόμη και το πιο απαιτητικό έργο.

Υπηρεσίες Απεντόμωσης & Μυοκτονίας

Η επιθυμία όλων μας είναι να εργαζόμαστε σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, απαλλαγμένο από μικρόβια και ανεπιθύμητους οργανισμούς. Το έμπειρο και εξιδεικευμένο προσωπικό μας μπορεί να μελετήσει τις συνθήκες του χώρου σας και να προτείνει το δικό σας πρόγραμμα πρόληψης και καταπολέμησης ώστε να μην βρεθείτε ποτέ ξανά προ εκπλήξεων!

Υπηρεσίες σίτησης

Το φαγητό είναι καθοριστικός παράγοντας για τη σωματική και ψυχολογική υγεία του ανθρώπου και έχει άμεσο αντίκτυπο στην παραγωγικότητά του και οι υπηρεσίες σίτησης ένας πολύ ευαίσθητος και απαιτητικός τομέας.  Γι αυτό δίνουμε μεγάλη σημασία στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, από την επιλογή των υλικών και το μαγείρεμα μέχρι την καθαριότητα του χώρου και το σερβίρισμα.

Διαμόρφωση Χώρων Πρασίνου

Εκτός από διακοσμητικούς λόγους, η παρουσία πράσινου λειτουργεί καταλυτικά στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών στο εργασιακό περιβάλλον. Αν έχετε χώρο, μικρό ή μεγάλο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τον εκμεταλλευτείτε, από το σχεδιασμό κήπου και την υλοποίηση μέχρι και τη συντήρηση.

Διαχείριση αποβλήτων

Καθαρό περιβάλλον σημαίνει καλύτερος τρόπος ζωής. Εφαρμόζουμε πιστοποιημένες διαδικασίες για τη συλλογή, τη διαχείριση και την απόρριψη των αποβλήτων για να εξασφαλίσουμε τις ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Για εμάς, η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι μόνο ανάγκη αλλά και απαίτηση.

Διαχείριση αναλωσίμων

Αρκετές φορές τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά! Γι’ αυτό μπορούμε να σας παρέχουμε μια πλήρη γκάμα αναλωσίμων για όλες τις κατηγορίες και να κάνουμε τη διαχείριση αυτών για λογαριασμό σας. Η τακτική απογραφή των ειδών καθώς και η άμεση ανταπόκριση αναπλήρωσης, μας δίνουν το προβάδισμα ώστε να μην σας λείψει τίποτα.

Υπηρεσίες Ασφαλείας

Κάθε επιχείρηση έχει την ανάγκη να προστατεύσει τόσο το προσωπικό της, όσο και τα πάγιά της. Σε συνεργασία με τους πελάτες μας, μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα σύστημα ασφαλείας που θα καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σας, όσο πολύπλοκες και αν είναι.

Διαχείριση  ανθρώπινου δυναμικού

Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η κινητήριος δύναμη για κάθε επιτυχία. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σε όποιο τομέα και αν δραστηριοποιείται η επιχείρισή σας, μέσα από μια κοινή διαδικασία εξέτασης των αναγκών και να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη για ανθρώπινο δυναμικό.

Οι πιστοποιήσεις μας

Στις υπηρεσίες σας.
H ΓΕΝ-ΚΑ είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο DQS HELLAS LTD για το σύστημα διαχείρισης που εφαρμόζεται στον τομέα των Facility Services.

Δραστηριοποιείστε στο εξωτερικό; Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε!